icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Over PrimeVal


PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

BREED SCALA

PrimeValGelatinaat is ons best verkopende product. Met de verkoop hiervan voor honden en paarden zijn wij in het begin van deze eeuw dan ook begonnen. Inmiddels is onze productlijn uitgebreid met andere veel gevraagde supplementen om honden en paarden in optimale conditie te houden. Onze producten worden ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde dierenartsen.

Alle PrimeVal producten zijn als startdosering of als onderhoudsdosis toe te dienen. Dat betekent dat u het product bij aan het dier kunt voeren om een specifieke lichaamsfunctie te ondersteunen. Maar u kunt ook in een lagere dosering de producten aan uw dier voeren. Bij honden zijn veel gezondheidsproblemen vaak rasgerelateerd. Ook dan kunnen de producten van PrimeVal een uitstekende toevoeging zijn voor het behoud van een goede gezondheid!

 

DE INTERNATIONALE TOP GEBRUIKT PRIMEVAL

PrimeVal ondersteunt een aantal internationaal en nationale succesvolle ruiters en amazones in verschillende takken van de paardensport. Mede door het gebruik van de PrimeVal productlijn presteren zij zeer succesvol op hoog niveau tijdens nationale en internationale wedstrijden. 

Onze Primeval ambassadeurs zijn:

Springen: Willem Greve, Fabienne Roelofsen en Meike Zwartjens

Dressuur: Madeleine Witte-Vrees en Sanne van der Pols

Mennen: Bram Chardon en Derk Jan Mekkes