icon-account icon-glass
Klik hier en wordt lid van de PrimeVal club en spaar

Over PrimeVal


PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn natuurlijk en gegarandeerd vrij van dopinggerelateerde contaminanten!

 

BREED SCALA

PrimeValGelatinaat is ons best verkopende product. Met de verkoop hiervan voor honden en paarden zijn wij in het begin van deze eeuw dan ook begonnen. Inmiddels is onze productlijn uitgebreid met andere veel gevraagde supplementen om honden en paarden in optimale conditie te houden. Onze producten worden ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met verschillende gerenommeerde dierenartsen.

Alle PrimeVal producten zijn als startdosering of als onderhoudsdosis toe te dienen. Dat betekent dat u het product bij aan het dier kunt voeren om een specifieke lichaamsfunctie te ondersteunen. Maar u kunt ook in een lagere dosering de producten aan uw dier voeren. Bij honden zijn veel gezondheidsproblemen vaak rasgerelateerd. Ook dan kunnen de producten van PrimeVal een uitstekende toevoeging zijn voor het behoud van een goede gezondheid!

 

DE INTERNATIONALE TOP GEBRUIKT PRIMEVAL

PrimeVal heeft haar eigen stoeterij, de sportpaarden (springen, dressuur en mensport) zijn ondergebracht bij internationaal succesvolle ruiters en amazones. PrimeVal ondersteunt hen en zij berijden de paarden van PrimeVal en komen daarmee op hoog niveau uit tijdens Nederlandse, Belgische en internationale wedstrijden. 

Een paar voorbeelden van deze internationale topruiters zijn: Gert Jan Bruggink (springen), IJsbrand & Bram Chardon (mennen), Derk-Jan Mekkes (mennen), Marc van Dijck (springen België), Karin Donckers (eventing België). Tevens ondersteunt PrimeVal het Jong KWPN.