icon-account icon-glass
Spaar mee en wordt lid van de PrimeVal club

Voedingssupplementen honden


ONLINE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR KOPEN

Ons ruime assortiment voedingssupplementen voor honden is er geheel op gericht om uw hond de beste ondersteuning te geven. Met de voedingssupplementen van PrimeVal behoudt uw hond gezonde botten, gewrichten en pezen en kalmeert u uw hond in stressvolle situaties. Tevens vindt u in ons assortiment supplementen die de darmflora en de vacht van uw hond in optimale conditie houden. Onze voedingssupplementen voor honden bestelt u gemakkelijk online, door rechts op de website het juiste product te selecteren.

VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR HONDEN BESTELLEN

Bij PrimeVal bestelt u zeer eenvoudig voedingssupplementen voor uw hond. Klik op de button ‘KOPEN’ en het product van uw keuze verschijnt in uw winkelmandje. Door vervolgens op ‘BESTELLEN’ te drukken en in te loggen, kunt u het bestelproces afronden. Bent u een nieuwe klant? U kunt een nieuw account aanmaken en vervolgens uw bestelling afronden.

In onze webshop kunt u op twee manieren betalen: via iDEAL of met een automatische incasso.

DE LEVERING VAN ONZE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Onze voedingssupplementen worden binnen twee werkdagen op het bezorgadres afgeleverd. Wij brengen geen verzendkosten in rekening.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER ONZE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR HONDEN

Onze voedingssupplementen voor honden worden in samenwerking met gerenommeerde dierenartsen ontwikkeld en getest. Diverse wetenschappelijke studies en uitgebreide praktijktesten staan aan de basis van de hoge kwaliteit van onze voedingssupplementen. De voedingssupplementen zijn daarom zeer geschikt om uw hond de ondersteuning te geven die hij nodig heeft om gezond oud te worden.

Wilt u meer weten over PrimeVals voedingssupplementen voor uw hond? Neem gerust contact op via 0251 – 361 055 of vul het contactformulier in.